Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ A.E. Τεχνολογία & Επικοινωνίες για την Θράκη

H Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ πρώτος GOLD Partner της TeamViewer στην Ελλάδα

alphait tv badge master goldH Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. πρώτη authorized GOLD PARTNER της TeamViewer GmbH στην Ελλάδα  

Η μακρόχρονη συνεργασία της εταιρίας μας, με το κορυφαίο προιόν απομακρυσμένης διαχείρισης & υποστήριξης TeamViewer, επισφραγίζεται με την αναγνώριση ως της πρώτης εταιρίας πιστοποιημένης ως GOLD PARTNER στην Ελλάδα. H Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ από το 2007 εξυπηρέτησε και ολοκλήρωσε σημαντικό αριθμό εγκαταστάσεων TeamViewer στην ΕλλάδαH πολυετής εμπειρία της Alpha βοήθησε στην ολοκλήρωση σημαντικών εγκαταστάσεων σε Δημόσιους Οργανισμούς & Επιχειρήσεις που υιοθέτησαν τις λύσεις της TeamViewer.

 

Το TeamViewer είναι μία από τις κορυφαίες λύσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, για κοινή χρήση της επιφάνειας εργασίας και online συνεργασία μέσω του Διαδικτύου.

Πλέον σημαντικές εγκαταστάσεις TeamViewer βοηθούν τους διαχειριστές δικτύων υπολογιστών και των τμημάτων πληροφορικής τους να διαχειρίζονται και να υποστηρίζουν απεριόριστο αριθμό υπολογιστών, φορητών και mobile συσκευών (Tablet, Smartphones) με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, MAC, Linux, Chrome κλπ).

teamviewer-android-remotecontrol-graphic-tablet

Η γερμανική ομάδα της TeamViewer GmbH ιδρύθηκε το 2005 και οι προσπάθειές της είναι αποκλειστικά εστιασμένες στην ανάπτυξη και διανομή λύσεων εξαιρετικά υψηλών απαιτήσεων για online συνεργασία και επικοινωνία. Το TeamViewer έχει εγκατασταθεί σε περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο συσκευές (κάθε συσκευή δημιουργεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό(ID)), δημιουργεί 750.000 νέα αναγνωριστικά (IDs) σε καθημερινή βάση, έχει περισσότερες από 20 δισεκατομμύρια συσκευών σε σύνδεση ανά πάσα στιγμή, μιλά τη γλώσσας σας με λογισμικό και υποστήριξη σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

Η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. αποτελεί μια περιφεριακή εταιρία τεχνολογίας με έδρα την Θράκη. To τεχνικό μας τμήμα χρησιμοποιεί από το 2007 το πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης TeamViewer για την υποστήριξη ιδιωτών, επαγγελματιών, επιχειρήσεων, οργανισμών κ.α.  To TeamViewer Corporate που χρησιμοποιεί το Alpha TechTEAM αποτελεί ένα πολύτιμο & αξιόπιστο εργαλείο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας σε πολλαπλά κανάλια.

Η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ διαθέτει πλέον άμεσα όλες τις εκδόσεις και τα προιόντα της TEAMVIEWER για Ιδιώτες, Επαγγελματίες, Επιχειρήσεις και Δημόσιους Οργανισμούς.

 

TeamViewer 12 - Εξυπνότερο. Καλύτερο. Γρηγορότερο. Ισχυρότερ

20 λόγοι για τους οποίους θα αγαπήσετε το TeamViewer 12. Δείτε τις τελευταίες νέες δυνατότητες που παρέχονται.

- Απομακρυσμένα QuickSteps
Γλιτώστε εκατοντάδες κλικ χάρη στις συντομεύσεις ενός κλικ για τις ενέργειες απομακρυσμένης υποστήριξης που χρησιμοποιείτε συχνότερα.(Premium και άνω)

- Καρτέλες απομακρυσμένου ελέγχου για το macOS
Πραγματοποιήστε με απλό τρόπο πολλαπλές απομακρυσμένες συνεδρίες σε καρτέλες του macOS χάρη στην πιο πρόσφατη τεχνολογία προβολής καρτελών της Sierra.

- Ειδοποιήσεις περιπτώσεων Service
Αντιδράστε με ταχύτητα στις αναδυόμενες και στις μέσω email ειδοποιήσεις. Αναθέστε γρηγορότερα εργασίες, για πιο αποτελεσματική υποστήριξη IT.(Business και άνω)

- Απομακρυσμένη αυτοκόλλητη σημείωση
Αφήστε ένα μήνυμα, δίνοντας έναν πιο προσωπικό τόνο στις σχέσεις με τους πελάτες σας.

- Συνδέσεις με υψηλό ρυθμό καρέ
Επεξεργαστείτε ταινίες βίντεο ή εργαστείτε χωρίς κανένα πρόβλημα σε άλλες εργασίες που απαιτούν υψηλό ρυθμό καρέ, σε απομακρυσμένες συνεδρίες με ρυθμό καρέ έως και 60 fps.

- Απλοποιημένη διεπαφή χρήστη
Εστιάστε την προσοχή σας στην εργασία που επιτελείτε και απολαύστε δουλεύοντας πιο άνετα με την ανανεωμένη διεπαφή ενός μόνο παραθύρου.

- Ρύθμιση παραμέτρων για έξυπνες συνδέσεις
Συνδεθείτε με την καλύτερη δυνατή ποιότητα χάρη σε αυτόματες έξυπνες προσαρμογές συστήματος, βάσει των συνθηκών δικτύου και του υλικού του συστήματός σας.

- OneDrive για επιχειρήσεις
Προσπελάστε γρήγορα τα αρχεία που χρειάζεστε από τον αποθηκευτικό σας χώρο στο OneDrive για επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια meeting στο Διαδίκτυο και απομακρυσμένων συνεδριών.(Business και άνω)

- Πιο ομαλές απομακρυσμένες συνεδρίες
Εργαστείτε γρηγορότερα και πιο ομαλά σε όλες τις απομακρυσμένες συνεδρίες χάρη στον βελτιωμένο χρόνο λήψης σχολίων μέσω οθονών επαφής, πληκτρολογίου και ποντικιού.

- Ταχύτερη μεταφορά αρχείων
Θεωρούσατε ότι οι μεταφορές αρχείων ήταν ήδη γρήγορες; Το TeamViewer σάς προσφέρει τώρα μεταφορά αρχείων έως και 20 φορές ταχύτερη, με ταχύτητες μεταφοράς έως και 200 MB/s.

- Σιωπηλή εγκατάσταση Host
Με ένα κλικ μόνο μπορείτε να εγκαταστήσετε γρήγορα το TeamViewer ταυτόχρονα σε χιλιάδες συσκευές. (Corporate και άνω)

- Πίνακας ελέγχου απομακρυσμένης συσκευής
Δείτε κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση και λάβετε μέτρα κατά τη διάρκεια μιας απομακρυσμένης συνεδρίας, με τον νέο πίνακα ελέγχου απομακρυσμένης συσκευής.

- Ο βασικός κώδικας ξαναγράφηκε με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης
Βελτιστοποιημένος κώδικας προσανατολισμένος στην απόδοση - τεχνολογία που σας δίνει φτερά. Εργαστείτε γρηγορότερα χάρη στις σημαντικές βελτιστοποιήσεις στο παρασκήνιο.

- Αναφορές συνδέσεων συσκευής
Όλες οι εισερχόμενες συνδέσεις σε μια ματιά στο Management Console. Μάθετε γρήγορα ποιοι συνδέθηκαν στις συσκευές σας.(Corporate και άνω)

- Απομακρυσμένες συνδέσεις μεταξύ κινητών συσκευών
Απομακρυσμένος έλεγχος κινητής συσκευής από άλλη κινητή συσκευή, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, και κοινή χρήση οθόνης για Android, iOS και Windows Phone.(Premium και άνω)

- Απόδοση πολιτικών TeamViewer
Βελτιωμένος κεντρικός έλεγχος ρυθμίσεων TeamViewer για τις συσκευές που διαχειρίζεστε. Ελέγξτε εύκολα αν εφαρμόζονται οι σωστές ρυθμίσεις στις σωστές συσκευές.(Business και άνω)

- Συζήτηση περίπτωσης service
Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να συζητήσουν μαζί σας πριν λάβουν υποστήριξη, ώστε να μπορείτε να στείλετε το αίτημα υποστήριξης γρήγορα στον σωστό τεχνικό υποστήριξης.(Business και άνω)

- API πολιτικών TeamViewer
Εύκολη εφαρμογή ρυθμίσεων ελέγχου ανεξαρτήτως αριθμού συσκευών, μέσα από το δικό σας περιβάλλον λογισμικού μέσω του API.(Premium και άνω)

- Υποστήριξη τηλεφώνων με Windows Phone
Υποστηρίξτε τηλέφωνα με Windows Phone εξ αποστάσεως από οποιονδήποτε υπολογιστή – για πρώτη φορά.(Premium και άνω)

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2551038444

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη από την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Top Desktop version