Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ A.E. Τεχνολογία & Επικοινωνίες για την Θράκη

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών & Ψυχαγωγίας NOVA - FORTHnet

FORTHNET & NOVAΗ εταιρία είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της FORTHnet σε Ροδόπη & Εβρο και συγκεντρώνει υψηλή τεχνογνωσία σε τεχνολογίες σταθερής τηλεφωνίας, δικτύων internet, τηλεεπικονωνιών (τηλειατρική, ευρυζωνικά δίκτυα, VPN) και διαδικτύωσης έχοντας έτσι την δυνατότητα να προσφέρει:

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Forthnet και Nova μαζί! Mαγικός Συνδυασμός!

Φτιάξτε το δικό σας συνδυασμό επιλέγοντας τις υπηρεσίες Forthnet και Nova που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας και θα έχετε ειδικές εκπτώσεις στις μηνιαίες συνδρομές και των δυο υπηρεσιών για πάντα.

Επιπλέον, για όσους συνδυάσουν για πρώτη φορά Forthnet & Nova μαζί, Δωρεάν ο παρακάτω εξοπλισμός για περιορισμένο χρονικό διάστημα:

- Ψηφιακός αποκωδικοποιητής NovaBox HD με τηλεχειριστήριο και κάρτα πρόσβασης
- Ασύρματο Wi-Fi Router


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Σούπερ γρήγορο internet από τη Forthnet!
Με όλες τις υπηρεσίες broadband της Forthnet έχετε πραγματικά γρήγορο internet:
για να σερφάρετε όσο θέλετε και να απολαμβάνετε τέλειο Live Streaming με αποκλειστικό περιεχόμενο στο www.novasports.gr.
Παρακολουθήστε καθημερινές αθλητικές μεταδόσεις, επιλεγμένες αθλητικές εκπομπές και highlights με τα τελευταία αθλητικά νέα και έναν αγώνα Superleague κάθε αγωνιστική, με ένα
ΚΛΙΚ από τον υπολογιστή σας!

* BROADBAND

(Νέα) Forthnet 2play ΑπεριόρισταForthnet 2PLAY
- Forthnet 2play Απεριόριστα
προς σταθερά Forthnet Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά Forthnet, κλήσεις προς κινητά σε τιμή σταθερού (αστική χρέωση) &  γρήγορο internet έως 24Mbps 
- Forthnet 2play Απεριόριστα σταθερά Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, κλήσεις προς κινητά σε τιμή σταθερού (αστική χρέωση) & γρήγορο internet έως 24Mbps . Δυνατότητα απεριόριστων διεθνών κλήσεων σε 50 χώρες με μικρό κόστος επιπλέον/μήνα.
- Forthnet 2play Απεριόριστα σταθερά + κινητά Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα κινητά & γρήγορο internet έως 24Mbps . Δυνατότητα απεριόριστων διεθνών κλήσεων σε 50 χώρες με μικρό κόστος επιπλέον/μήνα.

- Forthnet Satellite Broadband Όπου κι αν μένετε...από broadband δεν μένετε!
Πρόσβαση στο Internet μέσω δορυφόρου

Όλες οι υπηρεσίες Forthnet 2play Απεριόριστα διατίθενται με ταχύτητες VDSL έως 50Mbps με μικρό κόστος επιπλέον/μήνα.

* Τηλεφωνία

(Νέα) Forthnet Telephony ΑπεριόρισταForthnet Telephony

Forthnet Telephony Απεριόριστα προς σταθερά Forthnet Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά Forthnet & κλήσεις προς κινητά σε τιμή σταθερού (αστική χρέωση)  

Forthnet Telephony Απεριόριστα σταθερά Απεριόριστες κλήσεις προς  σταθερά & κλήσεις προς κινητά σε τιμή σταθερού (αστική χρέωση) . Δυνατότητα απεριόριστων διεθνών κλήσεων σε 50 χώρες με μικρό κόστος επιπλέον/μήνα.

Forthnet Telephony Απεριόριστα σταθερά + κινητά Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά & απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα κινητά . Δυνατότητα απεριόριστων διεθνών κλήσεων σε 50 χώρες με μικρό κόστος επιπλέον/μήνα.

Η Forthnet χρεώνει τέλος ενεργοποίησης υφιστάμενης τηλεφωνικής γραμμής (ανάλογα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο) εφάπαξ ή τέλος ενεργοποίησης νέας γραμμής  εφάπαξ. Τα συμβόλαια είναι 24μηνα και εάν ο συνδρομητές επιλέξει την διακοπή του νωρίτερα χρεώνεται με τέλος διακοπής.

* Τηλεόραση

NOVA Start Pack To ταξίδι στη Nova ξεκινάει από εδώ!NOVA Full Pack
2 κανάλια με τις διασημότερες σειρές FX & FoxLife
4 αθλητικά κανάλια: Sports από όλο τον κόσμο
6 κανάλια ντοκιμαντέρ: Ο θαυμαστός κόσμος της γνώσης
5 παιδικά κανάλια: Τρελές περιπέτειες και αγαπημένοι παιδικοί ήρωες
8 μουσικά κανάλια: Ελληνική αλλά και διεθνή μουσική
4 κανάλια μόδας και ψυχαγωγίας: Ο κόσμος της showbiz και της μόδας όλο το 24ωρο
10 ειδησεογραφικά κανάλια: Τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου
Τα μεγαλύτερα ελληνικά κανάλια και εκατοντάδες ελεύθερα κανάλια.


NOVA CINEMA Κινηματογραφικό Υπερθέαμα!

Όλα τα κανάλια του Start Pack μαζί με :
4 επιπλέον κινηματογραφικά κανάλια, με όλες τις ταινίες του Hollywood σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.
25 πρεμιέρες τον μήνα από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood και oι καλύτερες ξένες σειρές με τους πιο πρόσφατους κύκλους επεισοδίων χωρίς διακοπές για διαφημίσεις.

NOVA SPORTS Αθλητικό υπερθέαμα!

Forthnet Professional

Όλα τα κανάλια του Start Pack μαζί με :
6 επιπλέον αθλητικά κανάλια με όλη την αθλητική δράση από Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Στίβο, Βόλεϊ, Μηχανοκίνητο αθλητισμό κλπ σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Με αποκλειστικές μεταδόσεις των σπουδαιότερων πρωταθλημάτων :
Super League ΟΠΑΠ, Premier League, Champions League, Europa League, Euroleague κλπ.

 

NOVA Full Pack Το απόλυτο τηλεοπτικό υπερθέαμα!
Όλος ο κόσμος της Nova σε μια υπηρεσία για το απόλυτο τηλεοπτικό υπερθέαμα!
Περιλαμβάνει :  Όλα τα κινηματογραφικά, Όλα τα αθλητικά κανάλια, Όλα τα κανάλια του Value pack

 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 

Forthnet Professional Το σύγχρονο εργαλείο για κάθε επαγγελματική ανάγκη!

Απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά σταθερά
Έως 240' προς εθνικά κινητά και διεθνή σταθερά
Απεριόριστο internet
Domain name και φιλοξενία website & εταιρικών e-mail

Forthnet Professional Economy Nova ProfessionalΗ οικονομικότερη λύση για internet και σταθερή τηλεφωνία 2 γραμμών!
Απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά σταθερά
Απεριόριστο internet

NOVA PROFESSIONAL Συνδρομητική Τηλεόραση
Aναβαθμίστε την επιχείρησή σας με τις υπηρεσίες
συνδρομητικής τηλεόρασης Νova ιδιωτικής και δημόσιας θέασης!

 

Υπηρεσίες Φιλοξενίας

Υπηρεσίες World Wide Web με δυνατότητα προβολής στο Internet συνδυασμένες με Υπηρεσίες περιεχομένου και Εργαλείαεφαρμογών ASP, SEO και Web Services. Η εταιρία παρέχει μελέτη αρχιτεκτονικής, υλοποίηση όλου του φάσματος ενεργητικών και παθητικών στοιχείων οποιουδήποτε επιπέδου Δικτύου (τοπικής LAN ή ευρείας περιοχής WAN, σε χαλκό ή σε οπτικές ίνες). Προσφέρει ευέλικτες λύσεις που υποστηρίζουν εύκολη επεκτασιμότητα στις συνεχείς ανάγκες αλλαγών και μεταβολών μιας επιχείρησης οποιουδήποτε μεγέθους.


Forthnet Web Hosting For AllForthnet Domain for All

Forthnet Domain For All
Το δικό σας μοναδικό όνομα στο internet με αξιοπιστία, ασφάλεια και πιο χαμηλή τιμή!
Κατοχυρώστε ή ανανεώστε για όσα χρόνια επιθυμείτε τα domain name σας με κατάληξη .gr ή .eu στη Forthnet και επωφεληθείτε με έκπτωση έως 42%.
Παράλληλα, κερδίζετε εντελώς δωρεάν ένα λογαριασμό e-mail και μια πρώτη σελίδα παρουσίας για το δικό σας προσωπικό ή εταιρικό website!

Ολοκληρωμένη και οικονομική λύση κατασκευής και φιλοξενίας website!
Αποκτήστε σήμερα την πληρέστερη, πλέον αξιόπιστη και ευέλικτη πρόταση κατασκευής, φιλοξενίας και προβολής για το δικό σας προσωπικό ή εταιρικό website χωρίς δεσμεύσεις, όπως θέλετε, όσο θέλετε και όποτε θέλετε.
Τώρα με μεγαλύτερη ευελιξία και ακόμα περισσότερα προνόμια!

Forthnet Business Mail
Φιλοξενία εταιρικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας υψηλής διαθεσιμότητας και αξιοπιστίας!
Το κυριότερο πλεονέκτημα της υπηρεσίας Forthnet Business Mail, πέρα από την αξιοπιστία και την υψηλή διαθεσιμότητα, είναι η ευελιξία και η υψηλή παραμετροποίηση, προσφέροντας τη δυνατότητα να διαμορφώσετε βάσει των δικών σας αναγκών όλα τα στοιχεία των e-mail λογαριασμών σας μέσω εύχρηστου και φιλικού περιβάλλοντος (control panel).
Τώρα ακόμα περισσότερος αποθηκευτικός χώρος στην ίδια τιμή!

Forthnet Reseller Hosting
Αυτόνομη διαχείριση των δικών σας πακέτων φιλοξενίας, με μειωμένο λειτουργικό κόστος και αυξημένα επίπεδα ευελιξίας!
Η υπηρεσία απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να παρέχετε δικές σας υπηρεσίες φιλοξενίας ή να διαχειρισθείτε αυτόνομα websites, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε στην αγορά και συντήρηση των δικών σας υποδομών φιλοξενίας.
Τώρα ακόμα περισσότερος αποθηκευτικός χώρος σε ακόμα χαμηλότερη τιμή!

Forthnet SSL
Πιστοποιήστε την ασφάλεια του δικτυακού σας τόπου με τον πιο σίγουρο τρόπο!
Η Forthnet σας προσφέρει ασφάλεια συναλλαγών και προσωπικών δεδομένων μέσα απο το website σας, με κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία έως 256 bit.
Με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε την ιδανική λύση φιλοξενίας για το website σας, προσφέροντας ταυτόχρονα στους e-επισκέπτες σας ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον κρυπτογραφημένης SSL επικοινωνίας!

Forthnet HotSpotsForthnet HotSpot
Tώρα η Forthnet σας δίνει ραντεβού παντού με το internet!
Γιατί μόνο τα Forthnet HotSpots, το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων ασύρματης πρόσβασης στο internet στην Ελλάδα, προσφέρουν άμεση και γρήγορη Wi-Fi πρόσβαση, όπου κι αν βρίσκεται η επιχείρησή σας!
Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να απολαύσουν τον καφέ, το φαγητό, τη διαμονή ή ακόμα και το ταξίδι τους εν πλώ μέσω του δικού σας Forthnet HotSpot.
Με σύνδεση σε κάποιο από τα HotSpot μπορούν να παίξουν online, να ενημερωθούν, να διασκεδάσουν και να διαχειριστούν τα e-mail τους με μία απλή σύνδεση μέσω του laptop, του κινητού τους τηλεφώνου ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής ασύρματης πρόσβασης WiFi. Γιατί να μην είναι το δικό σας;
Για να ζήσετε και εσείς την εμπειρία ενός Forthnet HotSpot όπως θα τη ζουν καθημερινά και αδιάλλειπτα και οι πελάτες σας, επισκεφθείτε σήμερα κιόλας ένα από τα 365 Forthnet HotSpot και συνδεθείτε γρήγορα και άμεσα στο internet με την εγγύηση της Forthnet κάθε στιγμή!
Για τους πελάτες σας που είναι ήδη συνδρομητές broadband υπηρεσίας Forthnet η πρόσβαση σε όλα τα Forthnet HotSpot παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Η υπηρεσία Ασύρματης Πρόσβασης στο Forthnet Wi-Fi επιτρέπει σύνδεση στο internet γρήγορα, εύκολα, άμεσα και οικονομικά, χωρίς καλώδια & χρονοβόρες διαδικασίες στο Forthnet HotSpot, μέσω laptop, κινητού τηλεφώνου ή οποιασδήποτε συσκευής ασύρματης πρόσβασης.
Σε ένα Forthnet HotSpot οι πελάτες σας μπορούν να:
Αποκτήσουν «ελευθερία» σύνδεσης κατά τη διάρκεια της αναμονής ή του ταξιδιού τους σε δημόσιους χώρους ή χώρους ψυχαγωγίας
Διαβάσουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο όπου και αν βρίσκονται
Απολαύσουν την ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο «κατεβάζοντας» με μεγάλες ταχύτητες τα αρχεία που επιθυμούν, από τα πιο απίθανα σημεία
Επικοινωνήσουν με την εργασία τους από απομακρυσμένους τόπους
Κάνουν τις δικτυακές τους αγορές εύκολα και γρήγορα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε ένα κατάστημα Forthnet στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ και ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ :

- NOVA Shop Αλεξανδρούπολης τ. 2551038444  Λ. Δημοκρατίας 39 και δεύτερο στο κέντρο της πόλης: 14ης Μαίου 19 τ. 2551118411

- NOVA Shop Κομοτηνής τ. 2531073444 Νικ. Ζωίδη 35

- NOVA Shop Ορεστιάδας τ. 2552027444  Κωνσταντινουπόλεως 208

 

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη από την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Top Desktop version