Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ A.E. Τεχνολογία & Επικοινωνίες για την Θράκη

NOVA Επίγεια από την κεραία της τηλεόρασής σας. Τώρα στην Θράκη Αλεξανδρούπολη - Κομοτηνή - Ξάνθη

Nova Επίγεια στην Θράκη Ψηφιακή Τηλεόραση & Ψυχαγωγία από την AlphaΤη νέα πρόταση για ψυχαγωγία στο σπίτι, Nova επίγεια, εισάγει στην Θράκη και όλη την Ελλάδα ο Όμιλος Forthnet, προσφέροντας στο ευρύ κοινό την κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία της Nova με έναν εύκολο, γρήγορο και σε πολύ προσιτές τιμές τρόπο. Η Nova επίγεια, είναι ένας νέος ευέλικτος τρόπος να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε περιεχόμενο και ψηφιακές ευκολίες της Nova, μέσω επίγειου ψηφιακού σήματος (χωρίς καμία εγκατάσταση ή δορυφορικό πιάτο αλλά ΜΟΝΟ με την κεραία που ήδη διαθέτετε).

 

Ηδη από τα μέσα Ιουλίου το κέντρο εκπομπής στην Πλάκα Αλεξανδρούπολη εκπέμπει ψηφιακά για τις περιοχές των δήμων Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης αλλά και γύρω περιοχές που πιάνουν το ψηφιακό σήμα (μπορείτε να τις δοκιμάσετε κάνοντας μια απλή σάρωση στην τηλεόραση ή τον mpeg αποκωδικοποιητή σας θα σας εμφανίσει τα κανάλια $novasports και $novacinema).

Η υπηρεσία NOVA επίγεια προσφέρει :

1. Το ποιοτικό περιεχόμενο των novacinema1 και novasports1, που τα πρωινά φιλοξενεί για τους μικρούς φίλους της οικογένειας, το παιδικό κανάλι Disney XD.
2. Όλα τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια χωρίς συνδρομή με τον κορυφαίο αποκωδικοποιητή Pace HD831 της αγοράς.
3. Προσιτές τιμές που ξεκινούν από 9,90€ για συνδρομητές Forthnet.
4. Ευκολία στην εγκατάσταση, καθώς δεν χρειάζεται δορυφορικό πιάτο.
5. Τη μοναδική εμπειρία του Ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος (EPG) της Nova, με όλες τις πληροφορίες προγράμματος, συνεχώς ανανεωμένες.
6. Κορυφαίο αποκωδικοποιητή και επίγειο ψηφιακό δέκτη - έτοιμους για την ψηφιακή μετάβαση, συμβατούς με όλες τις τηλεοράσεις.


Η Nova Επίγεια παρέχεται σε τρεις υπηρεσίες:

- Nova επίγεια Sports & Cinema με 29,90€
- Nova επίγεια Sports με 19,90€
- Nova επίγεια Cinema με 9,90€
Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για συνδρομητές Forthnet. Οι τιμές για μη συνδρομητές Forthnet είναι: Nova επίγεια Sports & Cinema με 34,90€, Nova επίγεια Sports με 24,90€, Nova επίγεια Cinema με 14,90€. Επιπλέον, όσοι εγγραφούν συνδρομητές στις υπηρεσίες Nova επίγεια έως το τέλος Ιουλίου, απολαμβάνουν τους 3 πρώτους μήνες δωρεάν! και με προνομιακή τιμή του κορυφαίου αποκωδικοποιητή .

Οι υπηρεσίες Nova επίγεια διατίθενται άμεσα πλέον και στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ και ΞΑΝΘΗ και μπορείτε να απενθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες :

- Forthnet Shop Αλεξανδρούπολης τ. 2551038444  Λ. Δημοκρατίας 39

- Forthnet Shop Κομοτηνής τ. 2531073444 Νικ. Ζωίδη 35

 

Nova επίγεια – Βασικά χαρακτηριστικά

Nova Επίγεια ψηφιακή τηλεόραση και ψυχαγωγία με μόλις 9,90€Η ευκολία είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της Nova επίγεια, καθώς δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση. Το ψηφιακό σήμα της υπηρεσίας μπορούν οι συνδρομητές να το λαμβάνουν μέσω της απλής κεραίας που έχουν στην οικία τους, χωρίς δορυφορικό πιάτο – αρκεί να βρίσκονται εντός κάλυψης της ψηφιακής επίγειας εκπομπής σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή , Ξάνθη (και φυσικά σε άλλες περιοχές της Ελλάδος όπως Αθήνα - Θεσσαλονίκη κλπ.).

Το πλούσιο περιεχόμενο είναι το άλλο βασικό χαρακτηριστικό των υπηρεσιών Nova Επίγεια. Ειδικότερα, η υπηρεσία Nova επίγεια Sports προσφέρει τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις μέσω του Novasports 1 και το πρωινό πρόγραμμα του διασημότερου παιδικού καναλιού Disney XD! Αθλητική δράση κάθε μέρα, με τους καλύτερους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος OΠΑΠ Superleague κάθε Κυριακή, μαζί με τους αγώνες του Αγγλικού πρωταθλήματος της Premier League κάθε Σαββάτο και όλες τις αθλητικές εκπομπές της Nova καθημερινά (Total Superleague, η Ώρα των Πρωταθλητών, Champions Live, Europa League Live κ.α.). Και φυσικά το μενού των κορυφαίων ποδοσφαιρικών μεταδόσεων εμπλουτίζεται με επιλεγμένους αγώνες από τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργάνωσες της UEFA, Champions League και Europa League.

Στην ίδια υπηρεσία και το καλύτερο κανάλι για τους μικρούς μας φίλους, Disney XD. Το πρωί κάθε μέρας γεμίζει με το απόλυτο παιδικό κανάλι για τους μικρούς μας φίλους, γεμάτο δράση με γνωστές αγαπημένες σειρές, που εστιάζει στο ενδιαφέρον των παιδιών για περιπέτεια, ανακαλύψεις, μουσική και παιχνίδι. Μεταγλωττισμένο ώστε να μπορούν να το χαρούν όλα τα παιδιά.

Την πλούσια κινηματογραφική εμπειρία παρέχει η υπηρεσία Nova επίγεια Cinema. Ειδικότερα μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες με όλα τα μεγάλα studios του Holywood, η υπηρεσία Nova επίγεια Cinema παρέχει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά τις καλύτερες ταινίες του Holywood προσφέροντας με περισσότερες από 300 πρεμιέρες και όλα τα Box Office hits των Hollywood studios σε Α’ Προβολή. Επιπλέον αποκλειστικές τηλεοπτικές σειρές, όπως Game of Thrones ΙΙ & III, C.S.I. XII, THE MENTALIST V, BURN NOTICE VI και πολλές άλλες. Στο πλούσιο αποκλειστικό περιεχόμενο συμπεριλαμβάνονται ακόμη ζωντανά και αποκλειστικά τα μεγάλα βραβεία του κινηματογράφου (OSCARS, Χρυσές Σφαίρες κ.α.), καθώς και τακτικές ενημερωτικές εκπομπές με τα τελευταία νέα της Show Biz, και φυσικά οι κορυφαίες Ελληνικές συμπαραγωγές της Nova.

H υπηρεσία Nova επίγεια Sports & Cinema, προσφέρει όλα τα παραπάνω, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Τέλος, ο αποκωδικοποιητής NovaBox Box HD 831 με τις μοναδικές δυνατότητες (Mpeg 4, Full HD, 3D, Satellite Ready και ήχο Dolby Surround 5.1.) προσφέρει την δυνατότητα λήψης όλων των μεγάλων ελευθέρων καναλιών σε επίγειο ψηφιακό σήμα (και σε High Definition). Ταυτόχρονα ο συνδρομητής των υπηρεσιών Nova επίγεια θα έχει ψηφιακές ευκολίες που θα αλλάξουν την εμπειρία τηλεθέασης του, όπως Ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος (EPG), Τηλεοπτικό οδηγό, Υπενθύμιση προγράμματος, Γονικό έλεγχο και κλείδωμα καναλιών. Και το σημαντικότερο, θα έχει καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο 18345 (αστική χρέωση/ανά κλήση) από τη Nova για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη από την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Top Desktop version