Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ A.E. Τεχνολογία & Επικοινωνίες για την Θράκη

H Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. ολοκλήρωσε επιτυχημένες εγκαταστάσεις TeamViewer στην Ελλάδα

teamviewer mobileH Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. πέτυχε σημαντικές εγκαταστάσεις TeamViewer στην Ελλάδα  

Με την ανάληψη της διανομής των προιόντων της TeamViewer GmbH, η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ εξυπηρέτησε και ολοκλήρωσε σημαντικό αριθμό εγκαταστάσεων TeamViewer στην Ελλάδα. H πολυετής εμπειρία της Alpha βοήθησε στην ολοκλήρωση σημαντικών εγκαταστάσεων σε Δημόσιους Οργανισμούς & Επιχειρήσεις που υιοθέτησαν τις λύσεις της TeamViewer. Μετά το 2014 ήρθε η αναγνώριση ως πρώτοι Gold Partners στην Ελλάδα.

 

Πλέον σημαντικές εγκαταστάσεις TeamViewer βοηθούν τους διαχειριστές δικτύων υπολογιστών και των τμημάτων πληροφορικής τους να διαχειρίζονται και να υποστηρίζουν απεριόριστο αριθμό υπολογιστών, φορητών και mobile συσκευών (Tablet, Smartphones) με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, MAC, iOS, Linux, Chrome κλπ).

Ενδεικτικές εγκαταστάσεις που έχουν ολοκληρωθεί και λειτουργούν :

- ΔΕΗ Α.Ε. (Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού)  logo team dei

ΟΑΕΔ (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού) logo team oaed

- ΟΚΑΝΑ (Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών)  logo-okana

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας  logo Team APDTheSt
- Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Μακεδονίας  Αποκεντρωμένη Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας Logo

- Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε.   logo team olv

- Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

- Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

- 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγούου  (2η ΔΥΠΕ)

- Δήμος Κορίνθου  logo dimos korinthou

 

- Δήμος Νάξου logo dimos-naxou

- Δημοτική Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας  logo-libver

 

- Δήμοτική επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσολογίου  logo-deya-mesologiou

- Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Έβρου (ΣΥΦΑΕ) logo ΣΥΦΑΕ

- Ελληνική Αναπτυξιακή Εταρεία  ΕΛ.ΑΝ.ΕΤ

- Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. (Nissan)

- INDIGITAL Α.Ε.

και πολλές ακόμη επιχειρήσεις στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα χρησιμοποιούν καθημερινά το TeamViewer ως το μοναδικό εργαλείο για απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών ή την δημιουργία εικονικών συνεδριών (meetings). 

 

teamviewer-android-remotecontrol-graphic-tablet

 

Η TeamViewer που ιδρύθηκε το 2005, επικεντρώνεται σε τεχνολογίες με βάση το Cloud που καθιστούν δυνατή την υποστήριξη online και τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο. Η απομακρυσμένη υποστήριξη, η απομακρυσμένη πρόσβαση και η συνεργασία online δεν αποτελούν απλώς λέξεις για τον εντυπωσιασμό των πελατών. Αντιπροσωπεύουν την παροχή βοήθειας σε άτομα, την καλύτερη ένταξη της τεχνολογίας στην καθημερινότητα και τη δημιουργία νέων ιδεών.
Πιστεύουμε ότι σπουδαία πράγματα συμβαίνουν όταν οι άνθρωποι επικοινωνούν και η τεχνολογία θα πρέπει να καθιστά δυνατή αυτήν την επικοινωνία όπου και αν αυτοί βρίσκονται στον κόσμο. Θα πρέπει να λειτουργεί ως καταλύτης για την προώθηση και την ενίσχυση των ιδεών των ανθρώπων και της ικανότητάς τους να επιλύουν προβλήματα και να αντιμετωπίζουν προκλήσεις.
Τα άτομα έχουν χρησιμοποιήσει συλλογικά την τεχνολογία της TeamViewer σε δισεκατομμύρια περιπτώσεις όπου η απόσταση και ο χρόνος θα τους είχαν αλλιώς αποτρέψει να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το TeamViewer:
• έχει εγκατασταθεί σε πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο συσκευές
• δημιουργεί 750.000 νέα αναγνωριστικά (IDs) σε καθημερινή βάση.
• έχει περισσότερες από 20 δισεκατομμύρια συσκευών σε σύνδεση ανά πάσα στιγμή
• μιλά τη γλώσσας σας με λογισμικό και υποστήριξη σε περισσότερες από 30 γλώσσες

Αυτοί οι εκπληκτικοί αριθμοί οδήγησαν το 90% των εταιρειών Fortune 500 να βασίζονται στο TeamViewer ως την επιλογή τους για την επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων σε όλες τις πλατφόρμες και όλες τις συσκευές. Από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, οι οποίες θεωρούν το TeamViewer ως “παράγοντα που αλλάζει τις συνθήκες του παιχνιδιού” έως τα άτομα που κοινοποιούν την αγάπη τους και την εκτίμησή τους για τα προϊόντα μας σε διάφορα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης σχεδόν με το ρυθμό με τον οποίων εκτελείται η λήψη του, εμπνεόμαστε σταθερά από τις ιδέες των χρηστών μας να βρίσκουν τρόπους να αξιοποιούν με μοναδικό τρόπο την τεχνολογία μας.

Με το ITbrain (μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης με παρακολούθηση εξ αποστάσεως, έλεγχο στοιχείων και λειτουργίες anti-Malware) και το Monitis (μια λύση παρακολούθησης χωρίς Agents με βάση το Cloud για ιστοτόπους, διακομιστές και εφαρμογές), η TeamViewer έχει διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της με επιτυχημένες τεχνολογίες που παρέχουν στους επαγγελματίες της πληροφορικής τη δυνατότητα να διαχειρίζονται, να συνεργάζονται και να ενεργοποιούν την υποδομή τους και τους χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.


Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στην υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. θεωρείται μια από τις σημαντικότερες περιφερειακές εταιρίες πληροφορικής. Διαθέτουμε μια άριστη ομάδα συνεργατών που υλοποιεί καθημερινά έργα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών σε επιχειρήσεις ή οργανισμούς με απόλυτη επιτυχία.

H Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ είναι ο πρώτος Gold Partner της TeamViewer στην Ελλάδα. Έχει αποκτήσει 10ετή εμπειρία στην υλοποίηση σημαντικών έργων σχεδιασμού κατάλληλων λύσεων και προϊόντων της TeamViewer σε Οργανισμούς και Επιχειρήσεις για:
• Απομακρυσμένη πρόσβαση και διαχείριση (TeamViewer)
• Αποτελεσματική IT διαχείριση και παρακολούθηση (ITBrain, Anti-Malware, Backup)
• Meeting και online συνεργασίας (TeamViewer Blizz)
IoT HyperConnectivity by TeamViewer
Οι λύσεις της TeamViewer απευθύνονται σε όλες τις τεχνολογικές πλατφόρμες (Windows, MAC, Linux, iOS, Android) με υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ταχύτητας και κρυπτογράφησης.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στον σχεδιασμό και στην επιλογή των προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις διασύνδεσης και IT διαχείρισης του δικτύου σας, με κριτήρια: το σωστό σχεδιασμό, το κόστος, τη ολοκληρωμένη διαχείριση, την υψηλή απόδοση και την απόσβεση της επένδυσης σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2551038444  ή αποστείλτε Mail στο support [ at ] alphait.gr

alphait tv badge master gold

 

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη από την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Top Desktop version