Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ A.E. Τεχνολογία & Επικοινωνίες για την Θράκη (Αλεξανδρούπολη , Κομοτηνή, Ορεστιάδα)

H Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. ολοκλήρωσε επιτυχημένες εγκαταστάσεις TeamViewer στην Ελλάδα

H Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. ολοκλήρωσε επιτυχημένες εγκαταστάσεις TeamViewer στην Ελλάδα 5.0 out of 5 based on 5 reviews.

teamviewer mobileH Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. πέτυχε σημαντικές εγκαταστάσεις TeamViewer στην Ελλάδα  

Με την ανάληψη της διανομής των προιόντων της TeamViewer GmbH, η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ εξυπηρέτησε και ολοκλήρωσε σημαντικό αριθμό εγκαταστάσεων TeamViewer στην Ελλάδα.
H πολυετής εμπειρία της Alpha βοήθησε στην ολοκλήρωση σημαντικών εγκαταστάσεων σε Δημόσιους Οργανισμούς & Επιχειρήσεις που υιοθέτησαν τις λύσεις της TeamViewer.

 

Το TeamViewer είναι μία από τις κορυφαίες λύσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, για κοινή χρήση της επιφάνειας εργασίας και online συνεργασία μέσω του Διαδικτύου.

Πλέον σημαντικές εγκαταστάσεις TeamViewer βοηθούν τους διαχειριστές δικτύων υπολογιστών και των τμημάτων πληροφορικής τους να διαχειρίζονται και να υποστηρίζουν απεριόριστο αριθμό υπολογιστών, φορητών και mobile συσκευών (Tablet, Smartphones) με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, MAC, Linux, Chrome κλπ).

Ενδεικτικές εγκαταστάσεις που έχουν ολοκληρωθεί και λειτουργούν βρίσκονται στην  :

- logo team dei  ΔΕΗ Α.Ε. (Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού)  

logo team oaed  ΟΑΕΔ (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού) 

logo Team APDTheSt  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας  
- Αποκεντρωμένη Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας Logo  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Μακεδονίας

- logo team olv Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε.   

- Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

- Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

- logo ΣΥΦΑΕΣυνεταιρισμός Φαρμακοποιών Έβρου (ΣΥΦΑΕ) 

και πολλές ακόμη επιχειρήσεις στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα χρησιμοποιούν καθημερινά το TeamViewer ως το μοναδικό εργαλείο για απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών ή την δημιουργία εικονικών συνεδριών (meetings). 

 

teamviewer-android-remotecontrol-graphic-tablet

Η γερμανική ομάδα της TeamViewer GmbH ιδρύθηκε το 2005 και οι προσπάθειές της είναι αποκλειστικά εστιασμένες στην ανάπτυξη και διανομή λύσεων εξαιρετικά υψηλών απαιτήσεων για online συνεργασία και επικοινωνία. Μία γρήγορη αρχή και υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης είχαν σαν αποτέλεσμα περισσότερες από 200.000.000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

Η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. αποτελεί μια περιφεριακή εταιρία τεχνολογίας με έδρα την Θράκη. To τεχνικό μας τμήμα χρησιμοποιεί από το 2007 το πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης TeamViewer για την υποστήριξη ιδιωτών, επαγγελματιών, επιχειρήσεων, οργανισμών κ.α.  To TeamViewer Corporate που χρησιμοποιεί το Alpha TechTEAM αποτελεί ένα πολύτιμο & αξιόπιστο εργαλείο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας.

Έτσι από το 2014, εκτός από την απευθείας Online αγορά των προιόντων από το www.teamviewer.com , είναι πλέον δυνατή να γίνει η προμήθεια του TeamViewer για Δημόσιους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις.

 

Τι προσφέρει πλέον η νέα βελτιωμένη έκδοση TeamViewer 11  (Νοε 2015)

 TeamViewer-11-free-for-Windows-OS- Βελτιωμένη απόδοση

Το TeamViewer έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να χρησιμοποιείται μικρότερο εύρος ζώνης και να προσφέρεται ταχύτερη εμφάνιση εικόνων, οπότε μπορείτε να αναμένετε βελτιωμένη ποιότητα εικόνας σε κάποιο δεδομένο επίπεδο εύρους ζώνης. Υπάρχουν φυσικά και άλλα οφέλη, όπως μεταφορά αρχείων έως και x15 πιο γρήγορα, καθώς και έως 30% χαμηλότερες απαιτήσεις πακέτων μεταφοράς δεδομένων.

- Ανακαινισμένη γραμμή εργαλείων

Όχι μόνο είναι γρηγορότερο το TeamViewer, τώρα είστε και εσείς πιο γρήγοροι. Η διεπαφή της συνεδρίας απομακρυσμένου ελέγχου έχει επανασχεδιαστεί ριζικά βάσει των σχολίων των χρηστών και των νέων εξελίξεων στο χώρο του σχεδιασμού των διεπαφών χρήστη. Βρείτε ό,τι θέλετε, εκεί που περιμένετε να το βρείτε, και φυσικά όποτε το θέλετε.

- Χωρίς επιτήρηση Πρόσβαση σε συσκευές Android
Το TeamViewer είναι η λύση που υποστηρίζει τον εξ αποστάσεως έλεγχο περισσοτέρων συστημάτων Android από οποιαδήποτε άλλη λύση. Τώρα πλέον μπορείτε να ελέγχετε εξ αποστάσεως ανεπιτήρητες συσκευές Android, από οπουδήποτε και όποτε θέλετε. Επίσης, το Android δεν αφορά μόνο smartphones και tablets. Σήμερα πολλές συσκευές όπως τα σημεία πωλήσεων (POS), τα ATM, οθόνες σε δημόσιους χώρους, ακόμη και μηχανήματα πωλήσεων εξαρτώνται από το Android. Χάρη στη μαζική εγκατάσταση, η διανομή του TeamViewer στις συσκευές Android σας είναι εύκολη και γρήγορη – είτε θέλετε να προσπελάσετε 1 είτε πάνω από 1000 συσκευές.

- Δώστε στους πελάτες σας ένα κουμπί SOS
Κάντε πολύ εύκολη την παροχή υποστήριξης στους πελάτες σας. Δημιουργήστε μια προσωπική λειτουργική μονάδα TeamViewer QuickSupport, η οποία τοποθετεί στην επιφάνεια εργασίας του πελάτη σας ένα εικονίδιο με την επωνυμία της εταιρείας σας ή ένα απλό μήνυμα. Με ένα μόνο κλικ, οι πελάτες σας μπορούν να ζητούν βοήθεια από εσάς μέσω της προσωπική λειτουργικής μονάδας QuickSupport η οποία αναβαθμίζεται αυτόματα ώστε να εμφανίζονται πάντα οι πιο πρόσφατες αλλαγές που πραγματοποιήσατε.

- Συλλογή σχολίων πελατών
Βελτιώστε την ποιότητα των υπηρεσιών σας συλλέγοντας σχόλια από τους πελάτες σας μέσω μίας αυτόματης έρευνας ικανοποίησης κατά το τέλος μίας συνεδρίας υποστήριξης. Οι πελάτες σας μπορούν να προβούν σε αξιολογήσεις και χρήσιμα σχόλια ώστε να βελτιώσετε τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχετε.

- Το Linux χωρίς GUI (γραφική διεπαφή χρήστη) δεν αποτελεί πρόβλημα
Συνδεθείτε απευθείας στην κονσόλα κειμένου του Linux, ακόμη και αν δεν υπάρχει γραφική διεπαφή χρήστη (GUI). Διαχειριστείτε εύκολα headless Linux διακομιστές χωρίς να ανησυχείτε για την προώθηση θυρών, τη ρύθμιση παραμέτρων SSH ή την εγκατάσταση κάρτας γραφικών. Με το TeamViewer, απλά λειτουργούν όλα άψογα.

- Εγκατάσταση TeamViewer Host εξ αποστάσεως
Διαχειριστείτε διακομιστές headless Linux χωρίς ανησυχίες και προβλήματα σχετικά με τον ορισμό προώθησης θυρών, τις ρυθμίσεις παραμέτρων SSH ή επειδή χρειάζεται να τοποθετήσετε κάπου μια οθόνη. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε τη δική σας προσωπική λειτουργική μονάδα Host με τα διακριτικά της εταιρείας σας.

- Πλήρης έλεγχος των καναλιών σας
Διατηρήστε μια πλήρη εικόνα του πώς χρησιμοποιούνται τα κανάλια σας και έχετε έτοιμα διαθέσιμα κανάλια όταν και όπου τα χρειάζεστε περισσότερο. Δημιουργώντας ξεχωριστές ομάδες καναλιών εντός της άδειάς σας και αντιστοιχίζοντας χρήστες σε αυτά, διασφαλίζετε ότι ορισμένες συγκεκριμένες ομάδες θα έχουν πάντα πρόσβαση στα κανάλια που χρειάζονται.

- Ευέλικτη και εξαιρετικά λειτουργική κοινή χρήση ομάδων
Απολαύστε τον πλήρη έλεγχο όλων των ομάδων της λίστας Υπολογιστές & επαφές. Αν σας έχει παραχωρηθεί "πλήρης πρόσβαση", μπορείτε να πραγματοποιείτε κοινή χρήση των ομάδων για τις οποίες έχει οριστεί η δυνατότητα κοινής χρήσης μαζί σας, και επίσης μπορείτε να τροποποιήσετε τα δικαιώματα χρήσης. Μετακινήστε κοινόχρηστες επαφές στις επαφές σας και δείτε γρήγορα ποιος είναι ο κάτοχος μιας κοινόχρηστης ομάδας. Η διαχείριση επαφών και συσκευών δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

- Γλιτώστε χρόνο με την πολλαπλή επιλογή
Εργαστείτε αποδοτικά επιλέγοντας πολλές επαφές ή συσκευές ταυτόχρονα, μέσα από τη λίστα Υπολογιστές & επαφές. Για παράδειγμα, αντιστοιχίστε πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα σε μια ομάδα, ή φέρτε πολλούς συμμετέχοντες σε μια βιντεοκλήση, επιλέγοντας και προσκαλώντας τους όλους μαζί.

- Εκτελέστε το TeamViewer στο πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο
Χρησιμοποιήστε το TeamViewer μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο για να παράσχετε απομακρυσμένη υποστήριξη ή για απομακρυσμένη πρόσβαση. Αυτή είναι μια χρήσιμη και βολική εναλλακτική λύση αν δεν διαθέτετε δικαιώματα διαχειριστή για την εγκατάσταση του TeamViewer αλλά παρόλα αυτά πρέπει να συνδεθείτε σε μια απομακρυσμένη συσκευή για να παράσχετε υποστήριξη ή για να εργαστείτε σε συνεργασία με άλλους για κάποιο έργο.

- Συζητήσεις μέσω TeamViewer σε περιβάλλον web
Προσθέστε πλήρη λειτουργικότητα συζητήσεων μέσω του προγράμματος περιήγησης σε εσωτερικά εργαλεία web όπως CRM ή λύσεις γραφείου παροχής βοήθειας, μέσω ενός widget συζήτησης του TeamViewer. Αυτή η ενσωματωμένη λύση συζήτησης προσφέρει ακόμη περισσότερη ευελιξία και χρηστικότητα, τοποθετώντας τη λειτουργικότητα των συζητήσεων μέσω TeamViewer κατευθείαν μέσα στο περιβάλλον εργασίας σας.

- Συζητήσεις από οπουδήποτε
Ποτέ δεν πρέπει να χάνετε μια σημαντική συζήτηση. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο TeamViewer από οπουδήποτε μέσω ενός προγράμματος περιήγησης για να το χρησιμοποιήσετε ως μια πλατφόρμα συζήτησης μέσω web. Μπορείτε ακόμα και να συζητείτε καθ' οδόν από την κινητή συσκευή σας. Επίσης, δείξτε στους άλλους πως νοιώθετε πραγματικά χρησιμοποιώντας emoji :-). Φυσικά, ανεξάρτητα από το πώς ή από πού συζητείτε, οι συζητήσεις σας παραμένουν κρυπτογραφημένες από το ένα άκρο της συνομιλίας έως το άλλο χάρη στο TeamViewer.

- Υποστήριξη Chrome OS
Το TeamViewer συνεχίζει να αποτελεί λαμπρό παράδειγμα υποστήριξης πολλαπλών πλατφορμών, προσθέτοντας ένα ακόμη λειτουργικό σύστημα στη λίστα: το Chrome OS της Google. Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο γραφείο ή στον οικιακό υπολογιστή σας μέσω του Chromebook σας - επίσης μπορείτε να παράσχετε υποστήριξη εξ αποστάσεως.

- Αναπτύχθηκε ειδικά για τα Windows 10
Το TeamViewer 11 είναι το τέλειο συμπλήρωμα των Windows 10 - πραγματικά κάνει πολύ περισσότερα από το να υπερηφανεύεται για το πόσο όμορφο είναι. Χάρη στο TeamViewer 11, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ισχυρές λειτουργίες των Windows, όπως οι βελτιωμένες κινήσεις αφής στο trackpad, τόσο για τοπική όσο και για απομακρυσμένη εισαγωγή στοιχείων.
Το νέο TeamViewer: Η εφαρμογή για έλεγχο εξ αποστάσεως για συσκευές Windows 10, όπως για παράδειγμα iphone και ταμπλέτες αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα της μοναδικής εμπειρίας χρήσης του TeamViewer υπό Windows.

- Βελτιώσεις προγράμματος-πελάτη
Το καθοριστικό σημείο μίας εξαιρετικής λύσης είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια. Στο περιβάλλον εργασίας χρήστη του TeamViewer 11, οι λεπτομέρειες αυτές γίνονται εμφανείς χάρη στον απίστευτα ευκρινή σχεδιασμό, με πολυάριθμες βελτιώσεις στον τομέα της χρηστικότητας οι οποίες προσφέρουν στον χρήστη τη μοναδική εμπειρία που παρέχει η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2551038444  ή αποστείλτε Mail στο sales [ at ] alphait.gr

alphait tv badge master gold

 

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη από την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Top Desktop version