Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ A.E. Τεχνολογία & Επικοινωνίες για την Θράκη

Συντηρήστε σε ετήσια βάση τους υπολογιστές και τον εξοπλισμό πληροφορικής από το Alpha TechTEAM

slow-computerΤι λένε οι έρευνες

 

Υπολογίζεται ότι μια συντήρηση ενός υπολογιστή επιταχύνει τις διαδικασίες καθημερινών εργασιών περίπου κατά 15% . Αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει ότι επιταχύνουμε και αυξάνουμε την παραγωγικότητά μας.
 
Αν αθροίσουμε όλα αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που χάνουμε περιμένοντας, εκτιμούμε ότι ένας χρήστης κερδίζει περίπου 100 ώρες/έτος αν ο υπολογιστής είναι καθημερινό εργαλείο (με χρήση 6-8 ώρες/ημέρα)  ή περίπου 30 ώρες αν τον χρησιμοποιεί για διασκέδαση (με χρήση 6-10 ώρες/εβδομάδα). 
Μια βρετανική έρευνα πριν αρκετά χρόνια σημείωνε ότι ένας αργός υπολογιστής ή εξοπλισμός πληροφορικής καθημερινά καθυστερεί  κατά 40 λεπτά έναν εργαζόμενο. Κάτι που σίγουρα μεταφράζεται σε πολλές χιλιάδες € το έτος αν το συνδυάσουμε με τα κόστη μισθοδοσίας. 

 
Μια άλλη πρόσφατη έρευνα της Intel αναφέρει 29% μειωμένη παραγωγικότητα και χιλιάδες € χαμένα σε ετήσια βάση χρησιμοποιώντας παλιά τεχνολογία. Σταματήστε να ρωτάτε αν αντέχεται το κόστος αναβάθμισης του υπολογιστή σας, αλλά εστιάαστε στο πραγματικό ερώτημα "Για πόσο ακόμη θα αφήνεται τους παλιούς υπολογιστές να επιβαρύνουν τα κόστη της επιχείρησή σας", κατά την Intel. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, η Intel δημιουργεί νέες γενιές επεξεργαστών και μεγενθύνει λίγο τα διλήμματα, χωρίς βέβαια να ξεφεύγει από την ουσία του ζητήματος που θίγει.
 

Κατά κάποιους ψυχολόγους, ένας αργός υπολογιστής χαλάει την διάθεση των χρηστών και επιβραδύνει τις σκέψεις τους. Αναρωτηθείτε πόσες φορές περιμένατε να φορτωθεί κάποιο website αν χρειαζόταν πάνω από 2-3 λεπτά; Μετά από μερικα δευτερόλεπτα έχετε κλείσει τον σύνδεσμο και πήγατε σε κάποιο άλλο ταχύτερο, έτσι δεν είναι;
 
 
 
 

alpha-services
 
 
 
 

Τι προτείνει το Alpha TechTEAM

 
 
 
 

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τις έρευνες η συντήρηση κερδίζει χρόνο, ασφάλεια και διάρκεια στον εξοπλισμό σας. 
Οι αναμονές και οι καθυστερήσεις σε ετήσια βάση, αξίζουν ένα ετήσιο "service" στον υπολογιστή σας που κοστίζει ελάχιστα ευρώ και μία επίσκεψη στο τεχνικό μας τμήμα. Εκτός από την διάρκεια ζωής του υπολογιστή σας παράλληλα αυξάνεται η ασφάλεια των δεδομένων σας αλλά και η αναβαθμισμένη λειτουργία των εφαρμογών μας.
 

Τι περιλαμβάνει η ετήσια προληπτική συντήρηση ενός σταθερού ή φορητού υπολογιστή από το Alpha TechTEAM:
 
 

- Προληπτική συντήρηση / καθαρισμός των μερών εσωτερικά με απομάκρυση σκόνης και βελτίωση της ψύξης , εξωτερικός καθαρισμός και έλεγχος
- Προληπτική συντήρηση - έλεγχος και ρυθμίσεις βελτιστοποίησης του λειτουργικού συστήματος με παράλληλα αναβάθμιση στην τρέχουσα ενημερωμένη έκδοση.
- Προτάσεις για αναβάθμιση του συστήματος (όπως αναβαθμίσεις σε μνήμη, SSD δίσκο, προγράμματα προστασίας, αντίγραφα ασφαλείας)

Αν είστε Ιδιώτης ή Επαγγελματίας τότε το κόστος συντήρησης ξεκινάει από 35€ (με ΦΠΑ) για ένα απλό σύστημα υπολογιστή σταθερού ή φορητού και σας γλιτώνει σε ετήσια βάση πολλαπλάσια χρήματα σε χρόνο αλλά και προληπτικά σε μελλοντικές βλάβες που μπορεί να παρουσιάσει το σύστημά σας.
 

Η παραπάνω συντήρηση προσφέρεται δωρεάν σε πελάτες Συμβολαίου Τεχνικής Υποστήριξης Alpha (επικοινωνήστε μαζί μας στο τ. 2551038444 ή με email στο sales [@] alphait.gr για να σας προταθεί το κατάλληλο για τον εξοπλισμό της εταιρείας ή οργανισμού σας).

 
Προγραμματίστε την ετήσια συντήρηση του εξοπλισμού, του υπολογιστή ή του φορητού σας. Το τεχνικό μας τμήμα παραλαμβάνει το σύστημά σας και το παραδίδει έτοιμο εντός λίγων ωρών ή επιλέξτε περιόδους που θα απουσιάζετε (π.χ. διακοπές)  για να συντηρηθεί και να είναι έτοιμο συντηρημένο όταν θα γυρίσετε.

Για να το κάνουμε ακόμη καλύτερο και ευκολότερο, ελάτε σήμερα σε ένα από τα τεχνικά μας τμήματα σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα ή Κομοτηνή και αυτόματα αναφέροντας το παρακάτω κουπόνι από τον δικτυακό μας τόπο κερδίστε άμεσα 10€ έκπτωση στις εργασίες συντήρησης ή επισκευής:
kouponi10
 
 
 
 
 
 


Τι άλλο μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα του υπολογιστή σας και την παραγωγικότητά σας


Άλλοι τρόποι για να αυξήσουμε την εκτέλεση των καθημερινών μας εργασιών είναι :
 
 

alpha-new-pc- Η αλλαγή του εξοπλισμού με νεώτερο.  Πολλές φορές η αγορά ενός ανακατασκευασμένου (Refurbished) ή καινούργιου συστήματος μπορεί να επιταχύνει κατά πολύ 
την παραγωγικότητά σας χωρίς να επιβαρύνει σημαντικά τον προυπολογισμό σας.
 Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, μια δωρεάν εκτίμηση και συμβουλή από το τεχνικό μας τμήμα θα σας βοηθήσει στην καλύτερη απόφαση. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μόνο δεν λένε πάντα την αλήθεια, τα υπολογιστικά συστήματα είναι ένας συνδυασμός υλικών και λογισμικού και η 20ετής εμπειρία μας μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά.

 
 
 
 
 
 
 

alpha-pc-upgrade
Η αναβάθμιση ενός υφιστάμενου υπολογιστή δεν είναι πάντα εφικτή ειδικά αν έχουν περάσει πέντε (5) χρόνια λειτουργίας. Η προσθήκη  μνήμης ή ενός γρήγορου SSD δίσκου με παράλληλα μεταφορά των δεδομένων σας, μπορεί να επιταχύνει (σχεδόν διπλασιάζει) σημαντικά και να βοηθάει τις επιδόσεις ενός παλαιότερου υπολογιστή.
 
 Πολλές φορές διαθέτουμε παλαιότερα ανταλλακτικά που μπορούν γρήγορα και οικονομικά να σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
 
 
 
 
 
 

alpha-multiple-monitor- Χρήση δεύτερης ή πολλαπλών οθονών που κατά έρευνες αυξάνει κατά 20-30% τις εργασίες μας. Σχεδόν όλοι οι υπολογιστές (φορητοί ή σταθεροί) μπορούν να λειτουργήσουν με μια δεύτερη οθόνη. Η πρόσθετη επιφάνεια εργασίας μας δίνει την δυνατότητα παράλληλων εργασιών χωρίς αναμονές.
 Χρήστες που έχουν επιλέξει αυτόν τον τρόπο εργασίας πολλές φορές αδυνατούν να φανταστούν τον εαυτό τους να λειτουργεί μόνο με μία οθόνη.
 
Μία δωρεάν επίσκεψη στο τεχνικό μας τμήμα μπορεί να σας βοηθήσει για την καλύτερη επιλογή.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τ. 2551038444 ή με email στο τεχνικό μας τμήμα tech [@] alphait.gr 

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη από την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Top Desktop version