Η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Intel Gold Partner για το 2012 - 2013


Intel Technology Provider 2012 Small LogoΗ σχέση της Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. με την μεγαλύτερη εταιρία τεχνολογίας και μικροεπεξεργαστών Intel® στον κόσμο είναι στενά συνδεδεμένη από την ίδρυσή της. Από το 1998 συμμετέχουμε ως συνεργάτες σε όλα τα προγράμματα συνεργατών της Intel® , αρχικά ως Intel Product Integrator® (IPI - 1998), ως Intel Channel Knowledge Builder® κ.α. ενώ τα επόμενα χρόνια εξελισσόμενη η συγκεκριμένη συνεργασία προχώρησε στα νέα προγράμματα Intel Technology Provider Gold® για το έτος 2011 το 2012 αλλά και το 2013 κάτι που μας τιμά ιδιαίτερα ως εταιρία.

 

 

Εκτός από το επίπεδο Gold, οι περισσότεροι συνεργάτες μας έχουν περάσει το επίπεδο Intel Technology Expert® για τεχνικά θέματα, επιχειρηματικές πρακτικές ή ανάλυσης πωλήσεων και ορθών πρακτικών Intel Retail Edge®. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι είναι πάντα οι καλύτεροι σύμβουλοί σας σε θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής.

Οι πιστοποιήσεις Intel Technology Provider Gold® διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των μηχανικών μας στις κορυφαίες τεχνολογίες μικροεπεξεργαστών της Intel® που υπάρχουν σε κάθε υπολογιστή , ταμπλέτα ή φορητό και SmartPhone!

Εκτός όμως από την βαθιά γνώση και πιστοποίηση στις τεχνολογίες Intel οι παραπάνω πιστοποιήσεις διασφαλίζουν και τα παρακάτω σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας :

- Ανάλυση αναγκών & τεχνικών προδιαγραφών
Οι μηχανικοί και οι συνεργάτες μας γνωρίζουν τον τρόπο για την πλήρη ανάλυση των αναγκών σας και την εύρεση της κατάλληλης τεχνολογίας που θα τις καλύψει πλήρως. Συγκρίνουμε όχι μόνο τις προδιαγραφές ενός επεξεργαστή, αλλά γνωρίζουμε όλες τις τεχνολογίες και τα πλεονεκτήματα που έχει κάθε νέος επεξεργαστής της Intel®.
Η σημασία του επεξεργαστή για οποιαδήποτε υπολογιστική συσκευή ειναι η πλέον σημαντική για οποιαδήποτε επένδυσή σας στον χώρο της πληροφορικής

- Διασφάλιση της μελλοντικής σας επένδυσης
intel-gold2011small

Το κέντρο κάθε υπολογιστή είναι ο επεξεργαστής. Ως συνεργάτες της Intel® γνωρίζουμε σε υψηλό βαθμό όχι μόνο τους επεξεργαστές που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά έχοντας πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες γνωρίζουμε τα μελλοντικά σχέδια, τις διαφοροποιήσεις στις νέες τιμές καθώς και όλες τις νέες τεχνολογίες που θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον και θα επηρεάσουν το μέλλον. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να συμβουλεύσουμε καλύτερα τους πελάτες μας για κάθε νέα επένδυση στην τεχνολογία.

- Υποστήριξη πέρα από τις προσδοκίες σας

Οι μορφές μιας υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξης μπορούν να είναι πολλαπλές. Η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας ξεπερνά της προσδοκίες τους με την δυνατότητα Intel Advanced Warranty Replacement® (ΑWR) . Χωρίς να εμπλέκεται οποιοσδήποτε κατασκευαστής ή εισαγωγική εταιρία με την εγγύηση AWR προσφέρουμε την απευθείας αντικατάσταση ενός προιόντος Intel® με απευθείας πρόσβαση στην υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη αντικατάστασης εντός 24 ή 48ωρών που προσφέρει ένας παγκόσμιος κολοσσός όπως η Intel®.  Χωρίς κόστη, ταλαιπωρία ή αποστολές επιστροφής για τον τελικό καταναλωτή. 

Επιλέγοντας την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ως συνεργάτη σας όλα τα προιόντα Intel® που πάντα χαρακτηρίζονται από την πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστίας επιπλέον καλύπτονται από τεχνική υποστήριξη που καλύψει όλες σας τις προσδοκίες.

Intel's Πιστοποιήσεις από την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ

 

Γνωρίστε όλες τις τεχνολογίες Intel και ελάτε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη για τις εφαρμογές σας :

* Επεξεργαστές Intel (2012)

Intel i7 Processors Intel i7 Processors Intel i5 Processors Intel i3 Processors
Intel i7 Processors Intel i7 Processors Intel i5 Processors Intel i3 Processors
Intel Core 2 Duo Extreme Processors Intel Core 2 Quad Processors Intel Core 2 Duo Processors  
Intel Pentium Processors Intel Celeron Processors Intel Atom Processors
Intel itanium Processors Intel Xeon Processors  

* Μητρικές Πλακέτες Intel (2012)

Intel Motherboard Technologies Intel Motherboard Technologies Intel Motherboard Technologies Intel Motherboard Technologies

* Τεχνολογίες Πλατφόρμας Intel (2012)

Intel Platform Technologies i7 vpro Intel Platform Technologies i5 vpro Intel Platform Technologies i5 vpro Intel Platform Technologies i7 vpro

 

Intel All-in-One PCs Alpha IT S.A. Solutions

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη από την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ AE