Τι σημαίνει η λήξη παροχής υποστήριξης των Windows XP; Η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ επίσημα Microsoft Registered Refurbisher

Microsoft XP support ending 2014 Στις 8 Απριλίου 2014 τελείωσε η 12χρονη επιτυχημένη πορεία των Windows XP της Microsoft. Ενός επιτυχημένου κατά γενική ομολογία λειτουργικού για προσωπικούς υπολογιστές.

Η Microsoft παρείχε υποστήριξη για τα Windows XP τα τελευταία 12 χρόνια. Έφτασε όμως η ώρα για όλους μας στον τομέα υλικού και λογισμικού να επενδύσουμε , τους πόρους μας στην υποστήριξη πιο πρόσφατων τεχνολογιών ώστε να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να έχουμε  εξαιρετικές εμπειρίες.

Επομένως πλέον δεν είναι διαθέσιμη η τεχνική υποστήριξη και οι αυτόματες ενημερώσεις ασφαλείας και προστασίας για τα Windows XP. Η Microsoft σταμάτησε να παρέχει το Microsoft Security Essentials για λήψη στα Windows XP. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα Windows XP μετά τη λήξη της υποστήριξης, ο υπολογιστής σας θα εξακολουθεί να λειτουργεί αλλά ίσως γίνει πιο ευάλωτος σε κινδύνους ασφάλειας και ιούς. Επίσης, καθώς περισσότεροι κατασκευαστές υλικού και λογισμικού συνεχίζουν να βελτιστοποιούν τα προϊόντα τους για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows, μπορείτε να περιμένετε ότι θα συναντήσετε μεγαλύτερο αριθμό εφαρμογών και συσκευών οι οποίες δεν θα λειτουργούν με τα Windows XP.

Το τεχνικό τμήμα της Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ μπορεί να σας βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο στην μετάβαση στα νεώτερα λειτουργικά συστήματα των Windows 7 ή Windows 8 που προσφέρουν υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και λειτουργικότητας για τον υπολογιστή σας. Το τεχνικό μας τμήμα, μετά από δωρεάν έλεγχο μπορεί να σας προτείνει την κατάλληλη αναβάθμιση σε λογισμικό ή υλικό για τον σταθερό ή φορητό υπολογιστή σας. Έτσι ώστε με οικονομικό, ασφαλή και γρήγορο τρόπο να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα και επιδόσεις από τον υπολογιστή σας, το δίκτυό σας και το σύνολο του εξοπλισμού σας!

Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ μοναδικός Microsoft Registered Refurbisher σε Ανατ.Μακεδονία & Θράκη

MS rgb Registered-Refurb BlkH Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ έχει πιστοποιηθεί ως Microsoft Registered Refurbisher για την ανακατασκευή & μεταπώληση συστημάτων υπολογιστών. Από το 2014 διαθέτουμε ανακατασκευασμένους & ανανεωμένους υπολογιστές από το δικό μας τεχνικό τμήμα. Επιλέγουμε προσεκτικά υπολογιστές τους οποίους ανακατασκευάζουμε, καθαρίζουμε και διαγράφουμε με ασφάλεια τα δεδομενα τους.

Οι refurbished - ανακατασκευασμένοι υπολογιστές προσφέρονται σε πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές, με σύγχρονα λειτουργικά συστήματα Windows 7 / Windows 8, με εγγύηση τουλάχιστον ενός (1) έτους και έλεγχο ποιότητας από το Alpha TechTEAM.

Κάθε refurbished υπολογιστής λειτουργεί σαν καινούργιος όπως την ημέρα που αρχικά είχε αγοραστεί με εγγύηση αντικατάστασης χωρίς επιπλέον κόστος. Η πιστοποίηση της Alpha διασφαλίζει ότι ο μεταχειρισμένος υπολογιστής που θα αγοράσεται, συνοδεύεται από γνήσιο λειτουργικό σύστημα με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά και αυτοκόλλητα (Certificate of Authenticity - COA), κάτι που προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Η ανακατασκευή υπολογιστών βοηθάει στην καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος, στην ανακύκλωση και σε μια ποιο πράσινη πολιτική διαχείρισης της τεχνολογίας. Η Alpha συμμετέχει σε μια σειρά προγραμμάτων ανακύκλωσης (ηλεκτρονικά, μπαταρίες, αναλώσιμα κλπ) στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της. Παράλληλα προτείνουμε προιόντα ή τεχνικές που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και την κατανάλωση ενέργειας στα είδη τεχνολογίας (δείτε εδώ περισσότερα).

Είτε είστε ιδιώτης, επαγγελματίας, επιχείρηση ή οργανισμός επικοινωνήστε σήμερα με την Alpha για την καλύτερη λύση στην αναβάθμιση του εξοπλισμού, των υπολογιστών ή των αδειών λογισμικού σας. Γνωρίστε τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις σήμερα!

* Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο τ. 2551038444 (επιλογή 1) 

 

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη από την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ AE